У Франківську розкопають ділянку біля озера через витік води

Сьогодні, 29 грудня, в Івано-Франківську біля міського озера, де за новим генпланом запланована зелена зона, забудовник продовжив роботи. На це швидко зреагував міський голова...

Сьогодні, 29 грудня, в Івано-Франківську біля міського озера, де за новим генпланом запланована зелена зона, забудовник продовжив роботи.

На це швидко зреагував міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, який скликав франківців та депутатів на місце забудови. Проте зараз на тій ділянці трапилася аварійна ситуація – витік води, інформує Галицький кореспондент.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

“Зранку на ділянці біля озера були представники забудівника. Зробили місце для трьох паль. Але сталася непередбачувана ситуація – витік води. На ділянці проходить водопровідна мережа від Південного Бульвара по зеленій зоні в сторону вулиці Ленкавського. Колись робили не дуже грамотно, тому на старих картах водопровідна мережа позначена не зовсім там, де є насправді. Доведеться шукати місце витоку, де втікає наша вода. Адже є реальна загроза, що на свята без води залишиться весь район. Тому підприємством КП Івано-Франківськводоекотехпром будуть вжиті всі можливі заходи, щоб зупинити витік. Прикро, що доведеться розкопати місце, де вже встановлено капличку та таку гарну ялинку. Але спокій мешканців на час новорічно-різдвяних свят куди важливіше”, – написав мер.

Читайте також: В Івано-Франківську від вибуху петарди юнак потрапив до лікарні

Категорії
Новини
Новини
Loading...