Івано-Франківський виконком просить 1 січня вивісити червоно-чорні прапори

1 січня в Івано-Франківську відбуватимуться загальноміські заходи з відзначення 110-ої річниці від дня народження видатного українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського національно-визвольного руху...

1 січня в Івано-Франківську відбуватимуться загальноміські заходи з відзначення 110-ої річниці від дня народження видатного українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського національно-визвольного руху ХХ століття Степана Бандери.

Згідно з п.1 рішенням Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018 року № 4-18 затверджено перелік дат, пов’язаних з подіями національно-визвольної боротьби українського народу у ХХ столітті, на відзначення яких поруч з Державним Прапором України слід вивішувати революційний прапор ОУН (червоно-чорний прапор), пише Бліц-Інфо.

Однією з таких дат є 1 січня – день народження Степана Бандери.      

У зв’язку з цим, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради звертається до підприємств, установ і організацій усіх форм власності, а також об’єднань громадян, що діють на території міста Івано-Франківська з рекомендацією організувати 1 січня 2019 року поруч з державними прапорами України – вивішування червоно-чорних прапорів на будівлях, та спорудах.

Читайте також: На будівлі Івано-Франківської ОДА замайорів прапор морфлоту України. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...