“Ґрізлі” з Прикарпаття заснував свій гриль на колесах і годує людей по всій Україні. ФОТО

Серед учасників шоу “МастерШеф” був і кулінар з Прикарпаття 33-річний Михайло Галайчук, який називає себе “Грізлі”. Прикарпатець потрапив у двадцятку кращих кухарів-аматорів, проте покинув...

Серед учасників шоу “МастерШеф” був і кулінар з Прикарпаття 33-річний Михайло Галайчук, який називає себе “Грізлі”. Прикарпатець потрапив у двадцятку кращих кухарів-аматорів, проте покинув його першим.

Після шоу “Грізлі” зізнався, що хоче займатися вуличною їжею. Спеціально для цього замовив аргентинський гриль. І вже зараз кухар заснував свій гриль на колесах і годує людей по всій Україні, пише WestNews.

Крім того, екс-учасник шоу активно спілкується з іншими кулінарами. Так, нещодавно він відвідав день народження фіналістки Еліни Павленко. І активно веде блог в соцмережах. “Я не впізнав сам себе і я згідний – на проект прийшов як Грізлі, але пішов з нього далеко не так. І мене глядач запам’ятав як скромнягу саме так і було на проекті”, – пише кулінар.

Михайло прозвав себе Грізлі, тому що любить готувати м’ясо на природі та виглядає, як ведмідь. Його улюблена страва – стейк на камені або гамбургер. Чоловік любить стрибати з водоспадів за гроші, влаштовуючи тим самим шоу для глядачів. Після розлучення Михайло рятувався від відчаю у лісі, розводячи багаття, — саме там він надихнувся на участь у “МастерШеф”.

Читайте також: В Україні знімуть документальний фільм про повстанця з Прикарпаття

Категорії
Новини
Новини
Loading...