Прикарпатські нацгвардійці флешмобом підтримали полонених українських моряків. ВІДЕО

Бійці Національної гвардії України організували флешмоб на підтримку українських військових моряків, захоплених в полон під час відкритої збройної агресії Російської Федерації в Керченській протоці....

Бійці Національної гвардії України організували флешмоб на підтримку українських військових моряків, захоплених в полон під час відкритої збройної агресії Російської Федерації в Керченській протоці.

Відео опублікували на фейсбук сторінці 50 Полк Національної Гвардії України Західного ОТО.

У відео нацгвардійці вишикувались та марширували у формі герба України. Після цього сказали, що підтримують українських полонених моряків, пише Курс.

Нагадаємо, у неділю, 25 листопада, прикордонні кораблі РФ здійснили відверто агресивні дії проти кораблів ВМС ЗС України та захопили в полон три українські судна та членів екіпажу. З’явилась інформація про поранених українських військових моряків, яких захопила Росія у Керченській протоці. Загалом 23 полонених, наймолодшому – лише 18, і ним виявився прикарпатець Андрій Ейдер. Про поранення сина батькам повідомили телефонним дзвінком з Радіо “Москва”.

Читайте також: Різдвяні смаколики: прикарпатці відправили на передову святкову допомогу. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...