Поліцейські оперативно розшукали раніше судимого хлопця, який вчинив грабіж і крадіжки. ФОТО

На Тлумаччині поліцейські розшукали  22-річного хлопця, який проникав в чужі помешкання та обкрадав односельчан. Потерпілий розповів, що до будинку забіг невідомий і намагався викрасти...

На Тлумаччині поліцейські розшукали  22-річного хлопця, який проникав в чужі помешкання та обкрадав односельчан.

Потерпілий розповів, що до будинку забіг невідомий і намагався викрасти гаманець з грошовими коштами, але йому це не вдалося і він втік. Після цього власник виявив, що у нього зникла свійська тварина.

Поліцейські, які виїхали на місце події, в ході проведення першочергових дій за декілька годин встановили та розшукали зловмисника. Ним виявився 22-річний мешканець району.

Він уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

У скоєному зізнався, а тварину поліцейські повернули власнику.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник причетний ще до однієї крадіжки: він шляхом підбору ключа проник в господарство односельчанки.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні цих злочинів та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) ч. 1 ст. 186 ( Грабіж) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Неповнолітню прикарпатку, яка пішла з дому, поліцейські розшукали на Львівщині

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...