Лижник, що загубився в Карпатах ще на Різдво, повідомив, що він у хатині лісника

Чоловіка шукали з 6 січня. На його пошуки залучили 39 рятувальників, волонтери, поліція. У четвер, 10 січня, до пошуків також залучили МІ-8. Лижник Ігор Грищенко...

Чоловіка шукали з 6 січня. На його пошуки залучили 39 рятувальників, волонтери, поліція. У четвер, 10 січня, до пошуків також залучили МІ-8.

Лижник Ігор Грищенко сам зателефонував на пункт зв’язку частини Свалява і повідомив, що перебуває в хатинці лісника біля невеликої річки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Учора, 10 січня, близько 23:00 рятувальники знайшли Ігоря Грищенка. Заблукалого знайшли в районі гори Гемба.

Про це повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту населення України.

Зараз з ним працюють медики.

Разом із другом чоловік пішов у гори, аби відсвяткувати Різдво. Через погану видимість лижники заблукали. Товариша Ігоря рятувальники знайшли досить швидко – 7 січня.

У середу, 9 січня, родичі заблукалого лижника повідомили рятувальникам, що він вийшов на телефонний зв’язок зі своїм товаришем та у короткій розмові повідомив своє ймовірне місце знаходження. Тож, рятувальники спрямували свою пошукову операцію саме туди. лижник

За інформацією управління ДСНС у Закарпатті, пошукові роботи протягом 9 січня проводили трьома групами у двох напрямках: залізнична станція «Оса» Свалявського району – ущелина гори Великий Верх;  гора Стій Свалявського району – напрямок до закинутих будівель колишньої військової частини.

О 13.00 10 січня до пошуків залучили гелікоптер МІ-8.

Нагадаємо, 34-річний киянин Ігор Грищенко – досвідчений гірськолижник, добре екіпірований. У Києві працював професійним тренером. Також він президент української молодіжної асоціації екстремальних видів спорту.

Читайте також: На пошуки лижника у Карпатах задіяли повітряну розвідку. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...