У Богородчанах відбувся «Зимовий благодійний бал». ФОТО

Сьогодні, 11 січня, в Богородчанах проводився «Зимовий благодійний бал» для дітей з обмеженими функціональними можливостями благодійної організації “Світла Надія”. Засновником благодійної організації “Світла Надія”...

Сьогодні, 11 січня, в Богородчанах проводився «Зимовий благодійний бал» для дітей з обмеженими функціональними можливостями благодійної організації “Світла Надія”.

Засновником благодійної організації “Світла Надія” є Надія Стефурак , під опікою якої є 130 дітей з інвалідністю. Серед гостей балу – батьки з дітками, яким вже вдалося допомогти і ті, котрі ще потребують допомоги та підтримки.

До цього часу батьки возять дітей в реабілітаційні центри в місті Івано-Франківськ та Надвірна. Не кожна сім’я може собі цього дозволити, але це життєво необхідно діткам.

Проводиться бал з метою прискорення відкриття соціально реабілітаційного центру в селищі Богородчани.

Дякуючи підтримці заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка, голови райдержадміністрації Франка Єжака, депутатів обласної ради Марії Рудик, Святослава Никировича, та ще багатьом не байдужим людям, його планують відкрити у квітні місяці цього року. Вже дуже багато для цього зроблено і закуплено. 

Для діток був організований святковий стіл від товариства, подарунки від представників влади, від підприємців району, гостей заходу, які долучилися до благодійної акції.

Читайте також: Франківців запрошують долучатися до “Благодійної коляди”

Категорії
Новини
Новини
Loading...