У Калуші побудують хімічне виробництво

ТОВ «Карпатнафтохім» планує побудувати установку з виробництва оксиду пропілену потужністю 2700 т/рік. Будівництво установки планується на території «Карпатнафтохіму» в межах орендованої земельної ділянки, на...

ТОВ «Карпатнафтохім» планує побудувати установку з виробництва оксиду пропілену потужністю 2700 т/рік.

Будівництво установки планується на території «Карпатнафтохіму» в межах орендованої земельної ділянки, на площі близько 1500 м2, пише Галичина.

Установка виробництва оксиду пропілену розміщуватиметься на ділянці демонтованих корпусів відділення сірки (корпус № 449).

Склад перекису водню передбачається розмістити на незабудованій ділянці, на північ від демонтованих корпусів відділення сірки, поряд з існуючим складом їдкого натру та існуючих внутрішніх залізничних колій ТОВ «Карпатнафтохім».

Естакаду зливу перекису водню з залізничних цистерн передбачено збудувати на існуючій внутрішньозаводській тупиковій гілці ТОВ ««Карпатнафтохім»» в безпосередній близькості до проектованого складу перекису водню та неподалік від існуючого складу їдкого натру.

Склад оксиду пропілену передбачено розмістити на незабудованій території ТОВ «Карпатнафтохім» поблизу існуючого складу ЛЗР.

Відвантаження оксиду пропілену в залізничні цистерни заплановано організувати на існуючій відвантажувальній естакаді корпус № 430-В.

Проектом передбачено влаштування підземних резервуарів в межах установки виробництва оксиду пропілену, складу перекису водню, складу оксиду пропілену.

Зона впливу від діяльності запроектованого об’єкта не розповсюджується за межі Калуського району Івано-Франківської області.

Читайте також: У Богородчанах відбувся «Зимовий благодійний бал». ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...