Чоловікові набридло доглядати літню матір та її сестру: слідчі повідомили деталі вбивства та самогубства. ФОТО

Уночі з 12 на 13 січня в Івано-Франківську у квартирі виявили тіло чоловіка, який покінчив життя самогубством, а перед цим вбив свою матір. Як...

Уночі з 12 на 13 січня в Івано-Франківську у квартирі виявили тіло чоловіка, який покінчив життя самогубством, а перед цим вбив свою матір.

Як повідомив старший слідчий в особливо важливих справах Максим Поваренко, 65-річний чоловік був розведений і проживав на квартирі зі своєю 90-річною мамою та її літньою сестрою. Чоловік був змушений доглядати стареньких жінок і це постійно його дратувало. Через це у матері з сином виникли неприязні відносини, повідомляє МІСТО.

Вночі 12 січня чоловік задушив свою матір мотузкою. Окрім того на тілі жінки виявлено чисельні травми та синці. Після скоєного злочину чоловік написав записку, яка адресувалася поліції. В ній він пояснив, що вбив свою матір, оскільки постійно був змушений доглядати за нею та її сестрою. Записку він розмістив на двері та залишив їх відчиненими. Сам узяв мотузку та повісився в коридорі а одній з металевих деталей.

Чоловік раніше не був судимий, наразі також з’ясовується, чи перебував він на обліку в лікувальних закладах.

Сусіди відгукуються про сім’ю добре, ніколи не чули жодних конфліктів чи сварок. В квартирі проживав чоловік, його матір та її літня сестра. Де знаходилась інша літня жінка на момент злочину слідство не повідомляє. Наразі вона перебуває в лікарні.

На даний час призначено до досудових експертиз.

Читайте також: Поліцейські нагадують продавцям про відповідальність за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...