Фахівці інформують про стан атмосферного повітря в Калуському районі

Фахівцями Калуської філії ДУ “Івано-Франківський ОЛЦ МОЗ України” проведені лабораторні дослідження навколо території “Карпатнафтохім”. Зокрема, на межі санітарно-захисної зони (біля ТЕЦ), на кордоні санітарно-захисної...

Фахівцями Калуської філії ДУ “Івано-Франківський ОЛЦ МОЗ України” проведені лабораторні дослідження навколо території “Карпатнафтохім”.

Зокрема, на межі санітарно-захисної зони (біля ТЕЦ), на кордоні санітарно-захисної зони та в найближчий житловій забудові (при в’їзді в с.Мостище), інформує  Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Крім цього проведено заміри атмосферного повітря на наявність шкідливих речовин – азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, вуглецю оксиду та формальдегіду.

У результаті виявлено: азоту діокиду в концентрації менше 0,02 мг/м куб, ангідриду сірчистого – менше 0,04 мг/м куб, вуглецю оксиду – 0,4-0,5 мг/м куб, формальдегіду – менше 0,01 мг/м куб, що не перевищує ГДК “Гранично-допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць” затверджених т.в.о. головного державного санітарного лікаря України від 03.03.2015р.

Читайте також: На Прикарпатті очікуються снігопади та дощі

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...