Начальник поліції Івано-Франківщини вручив подяки активісту “Франківськ 112” і поліцейським

Володимир Голубош відзначив громадського активіста за допомогу в створенні телеграм-платформи #ifpolice. Крім того, відзнаки отримали поліцейські, які проявили особисту ініціативу, самовідданість, наполегливість і високий...
Володимир Голубош відзначив громадського активіста за допомогу в створенні телеграм-платформи #ifpolice.

Крім того, відзнаки отримали поліцейські, які проявили особисту ініціативу, самовідданість, наполегливість і високий професіоналізм при виконанні посадових обов’язків.

Нагородження відбулося сьогодні, 15 січня, під час відеоселекторної наради керівництва поліції Івано-Франківщини.

За активну громадську позицію  та допомогу поліції у створенні телеграм-платформи #ifpolice нагороджено подякою Богдана Пашковського.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність при розслідуванні та документуванні злочину щодо незаконного збагачення осіб подяками нагороджено підполковника поліції Василя Приймака (заступника начальника відділу розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління), а також старшого лейтенанта поліції Дмитра Слободяна (старшого слідчого відділу розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління).

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професійну майстерність, що виразилась у розкритті та затриманні особи, яка вчинила умисне вбивство Володимир Голубош відзначив лейтенанта поліції Ігоря Тисяка (інспектора взводу №1 роти №1 батальйону управління патрульної поліції в Івано-Франківській області) та капрала поліції Івана Мацко (поліцейського взводу №2 роти тактико-оперативного реагування УПП в Івано-Франківській області).

Крім того, нагороджено відзнакою  командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» 3 ступеня майора поліції Володимира Левика (старшого інспектора з особливих доручень чергової частини управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування). 

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, активну життєву позицію, значний особистий внесок в діяльність відділу служби “102 нагороджено грамотою Тетяну Калину (оператора комп’ютерного набору першої категорії відділу служби “102” УОАЗОР ГУНП в Івано-Франківській області).

Поліцейські подякували, додавши, що це посилений стимул до роботи.

Читайте також: У Франківську два тролейбусні маршрути тимчасово змінили рух

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...