У Франківську під час великих морозів відкриють додаткові пункти обігріву. ВІДЕО

Понад дві сотні іванофранківців скористалися послугами пунктів обігріву з початку зими. Вони відвідали спеціально облаштовані кімнати, які діють у міських лікарнях та поліклініках. Нині...

Понад дві сотні іванофранківців скористалися послугами пунктів обігріву з початку зими.

Вони відвідали спеціально облаштовані кімнати, які діють у міських лікарнях та поліклініках. Нині відкриті цілодобові та денні пункти. А от мобільні точки обігріву рятувальники готові розгорнути при значному зниженні температури, пише Курс.

Гарячий чай, печиво та тепла кімната. Лідер серед пунктів обігріву в Івано-Франківську – Будинок нічного перебування. Тут можна не лише зігрітися, а й заночувати. Щоправда, до Будинку здебільшого звертаються люди, котрі опинилися в складних життєвих умовах. З початку опалювального сезону тут зігрілася майже сотня людей.

Між тим, статистика невтішна. З початку зими на Прикарпатті від обмороження загинули три людини. Ще шестеро потрапили до медзакладів. В Івано-Франківську лише 12 осіб звернулися до лікарів із легким ступенем охолодження.

Основними причинами обмороження, крім холоду, медики називають надмірне споживання алкоголю та невідповідність одягу до температури на вулиці.

Читайте також: У мережі опублікували карту карпатських будиночків, де можуть зупинятись заблукалі туристи. КАРТА

Категорії
Новини
Новини
Loading...