На Прикарпатті через п’яні розбірки загинув чоловік

Нещодавно відбувся суд над чоловіком, який вбив свого товариша. Інцидент стався навесні 2017 року. Пізно ввечері компанія чоловіків зібралась в житловому будинку  та почали...

Нещодавно відбувся суд над чоловіком, який вбив свого товариша. Інцидент стався навесні 2017 року.

Пізно ввечері компанія чоловіків зібралась в житловому будинку  та почали випивати. Через деякий час, коли всі вже були в нетверезому стані, в них стався конфлікт. Один з чоловіків розбив склянку об голову свого товариша. Чоловіка це розізлило і він вирішив помститись. Це зазначається в державному реєстрі судових рішень.

Він почав жорстоко бити свого кривдника. Бив кулаками по голові потерпілого, потім кинув його на ліжко і почав душити. Пізніше скинув потерпілого з ліжка на підлогу і почав бити його ногами по голові, шиї, грудній клітці та животі.

На наступний день після бійки потерпілого із тілесними ушкодженнями доставили у відділення анестезіології та інтенсивної терапії Косівської ЦРЛ, де від отриманих травм він помер.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 121 КК України та призначив покарання у вигляді – 7  років позбавлення волі.

Читайте також: На Прикарпатті оголошено штормове попередження

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...