У Богородчанах до 100-річчя Дня Соборності України провели масштабний “Пробіг друзів”. ФОТО

У неділю, 20 січня у Богородчанах відбулася велика спортивна подія. Спортсмени з‘їхались з Києва, Харкова, Рівного, Тернополя та ще багатьох міст, щоб взяти участь...

У неділю, 20 січня у Богородчанах відбулася велика спортивна подія. Спортсмени з‘їхались з Києва, Харкова, Рівного, Тернополя та ще багатьох міст, щоб взяти участь у змаганнях – Пробіг друзів селища Богородчани.

У цьогорічному пробігу взяло участь більше  450 учасників, зокрема представники з багатьох міст та областей України.  Також варто відзначити, що статус і рівень змагань росте, участь беруть професійні спортсмени, які боряться за чималий призовий фонд, повідомляє прес-служба Богородчанської РДА.
         Учасники пробігу змагалися на трьох дистанціях – 3 км., 16 км. та 32 км. за маршрутом Богородчани – Старі Богородчани – Саджава – Глибоке – Хмелівка – Росільна – Підгір’я – Богородчани. Наймолодшому учаснику – 4 роки, а найстаршому  – 70 років.

Підтримали ініціативу районна влада, Богородчанська селищна рада та сільські ради вищезгаданих сіл.

Головними організаторами свята уже традиційно були районна державна адміністрація, підприємці району, активісти спортивного руху – депутат районної ради, заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, кандидат в майстри спорту з легкої атлетики Іван Сенчак. 

Переможці нагороджені грошовими преміями, кубками та пам’ятними медалями.
В цей же день в спортзалі Богородчанської ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. відбулися спортивні змагання серед людей з обмеженими фізичними можливостями.Учасники пробігу змагалися на трьох дистанціях – 3 км, 16 км та 32 км.

Світлина від Yaroslav Voloshchuk.

Світлина від Yaroslav Voloshchuk.

Світлина від Yaroslav Voloshchuk.

Світлина від Yaroslav Voloshchuk.

Фото – зі сторінки Паранюк Ярослав.

 

Категорії
Спорт
Новини
Loading...