Івано-Франківськ готовий прийняти у комунальну власність професійно-технічні заклади

17 січня 2019 року директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук відвідав Вище професійне училище №21, де детально ознайомився із роботою...

17 січня 2019 року директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук відвідав Вище професійне училище №21, де детально ознайомився із роботою закладу, безпосередньо поспілкувався з адміністрацією, педагогічним колективом, учнями.

Під час розмови з директором училища Михайло Баб’як, заступниками директора, педагогами обговорили питання розвитку закладу, покращення матеріально-технічної бази, намітили шляхи співпраці й реалізації окремих проектів, зокрема щодо виготовлення у міських закладах освіти велопарковок, дитячих ігрових майданчиків, огорож для спортивних майданчиків.

Світлина від Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Світлина від Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Світлина від Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

При підготовці висококваліфікованих робітників у ВПУ №21 основним завданням є зробити їх конкурентними на ринку праці та навчити працювати на сучасному обладнанні. Керівництво закладу прагне якомога ширше використовувати можливості державно-приватного партнерства. Така співпраця є корисною для всіх сторін – закладу освіти, учнів та самих працедавців. Учні здобувають освіту за 6 професіями та 2 спеціальностями. Про високий рівень підготовки свідчать неодноразові перемоги на Ковальських фестивалях, Конкурсах зварників як в Україні так і в Європі.

Міський голова Руслан Марцінків, Департамент освіти та науки готові до прийнятя у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська професійно-технічні заклади та удосконалювати й розвивати навчально-матеріальну, технічну базу освітніх закладів.

Читайте також: У Карпатах неподалік Гимби шукають лижника з Харкова, що заблукав

Категорії
Новини
Новини
Loading...