Юний кікбоксер з Прикарпаття здобув чотири медалі на міжнародних змаганнях в Італії. ФОТО

З 18 по 20 січня поблизу міста Тревізо (Італія) проходив Кубок Європи з кікбоксингу ВАКО “Golden Glove”, у якому взяли участь прикарпатці.  Загалом у змаганнях взяли...
З 18 по 20 січня поблизу міста Тревізо (Італія) проходив Кубок Європи з кікбоксингу ВАКО “Golden Glove”, у якому взяли участь прикарпатці.

 Загалом у змаганнях взяли участь 1490 учасників з 22 країн. Від клубу “Solovey Team”, поїхало троє спортсменів: галичанин Марко Бойчук, Віталій Соловей, Данило Демчишин

Команда була налаштована на проведення якомога більшої кількості боїв. Марко Бойчук виступав у 5 різних категоріях та провів понад 10 боїв (тривалість бою – 2 раунди по 2 хвилини), пише “Галич давній сучасний”, передає Галицький кореспондент.

“Було важко, але ми добре готувалися, тому результати не заставили себе чекати. З Кубку Європи я привіз додому дві золоті, одну срібну і одну бронзову медалі, також у подарунок за перші місця отримав дві пари рукавичок і 100 євро, – зазначає Марко. – Враження про поїздку дуже позитивні, відмінна організація змагань і високий рівень конкуренції в категоріях.”

Читайте також: У Богородчанах до 100-річчя Дня Соборності України провели масштабний “Пробіг друзів”. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...