Онкохвора дівчинка, яку провідував Монатік, потребує дороговартісного лікування

Восьмирічна Анічка Приймич з села Дубовиця Калуського району продовжує боротись за своє життя. Як вже писало МІСТО, що на початку березня 2017 року Ані стало...

Восьмирічна Анічка Приймич з села Дубовиця Калуського району продовжує боротись за своє життя.

Як вже писало МІСТО, що на початку березня 2017 року Ані стало погано. Дівчинку лікували спочатку в Калуші, а далі в Івано-Франківську. Лікарі діагностували злоякісне утворення. У Києві підтвердили діагноз: нейробластома позаочеревинного простору – ІІІ стадія.
Найбільшим бажанням дівчинки було побачитись із своїм кумиром – Монатіком. Співак втілив її мрію в життя і провідав маленьку фанатку.

Зараз Анічка почувається добре, у понеділок лягаємо у лікарню на хіміотерапію, 11,12 блок. Після 9,10 блоку хіміотерапії пухлина зменшилась на 2 см, а після консультації в Інституті раку знову назначили два додаткові курси це 11,12 блоки, – зазначає мама дівчинки.

Після повторних курсів хіміотерапії дівчинці знову потрібно їхати на консультацію в Інститут раку. Якщо результати будуть невтішні, то знову призначать інші курси хіміотерапії.
Операцію планують робити тоді, коли пухлина зменшиться. Ця операція дороговартісна. Зробити її зможуть за кордоном, вона коштує   – від 35 до 50 тисяч євро. Таку суму родина не зможе зібрати самотужки.

Зі слів лікаря в дівчинки дуже складна ситуація. Після хіміотерапії у Анічки різко понижується білок, тож для його підняття потрібен дороговартісний препарат Альбунорм. Його вартість 2500 грн за флакон. Для двох курсів хіміотерапії таких флаконів потрібно приблизно 8 штук.

Всі необхідні ліки купуємо в аптеці. Лікарня допомогає препаратами, але на жаль не всі препарати є. Я мати-одиначка і виховую сама трьох діток. Анічка уже 2 роки бореться з хворобою – важко донечці, але вона розумничка у нас, бореться і вірить в одужання. Але лікування залежить від великих коштів, тож прошу вас людочки допомогти нам. Допомогти Анічці одужати, адже вона  мріє про одужання і хоче стати танцюристкою, також захоплюється трошки співом, зараз ще складно получається співати, але донечка пробує!, -коментує мати дівчинки Приймич Леся.

Точної суми на лікування мама дівчинки не зазначила, так як кошти завжди потрібні на різні медикаменти.

Я прошу людей про допомогу, адже Анюта хоче жити. В її очах стільки радості та енергіїї, що просто материнське серце розривається, якщо задуматись з якою страшною хворобою бореться моя дитина!, – просить допомоги мама хворої дівчинки.

Реквізити для допомоги дитині: 5168 7422 1925 2347 – Приймич Леся Орестівна – мама дівчинки.

Читайте також: Франківців закликають до масової здачі крові для онкохворих дітей

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...