На Прикарпатті батько сам виховує трьох дітей: волонтери просять допомогти

На Прикарпатті батько сам виховує трьох дітей. Сім’я у скрутному становищі. Волонтери просять про допомогу. Батько, вже два роки як виховує сам трьох хлопчиків....

На Прикарпатті батько сам виховує трьох дітей. Сім’я у скрутному становищі. Волонтери просять про допомогу.

Батько, вже два роки як виховує сам трьох хлопчиків. Мати давно пішла з родини, живе з іншим чоловіком, до дітей не навідується взагалі.

“Знайомтеся, батько Іван, старший син – Павло – 2007 р.н, середній – Назар – 2006 р.н., молодший – Валентин – 2013 р.н. Батько працює на роботі, з 08.00 – 20.00, діти ходять до школи. Умови проживання родини, Ви бачите на фото, газу немає, палять дровами”, – пишуть у спільноті Благодійна організація “Час добра та милосердя”, передає Фіртка.

Однак, в організації зазначають, що попри складні умови життя, оселя доглянута – ліжка застелені, речі складені, діти скромні, привітні, та добре видно, що батько про них дбає, як може. Одягом родина забезпечена.

Родині необхідна підтримка : 
– харчами;
– засобами гігієни (пральний порошок, засоби для миття посуду, мочалки, шампунь, мило, тощо);
– постіль, рушники, подушки, покривала, ковдри;
– посуд (каструлі, тарілки, тощо);
– дуже потрібна електроплита, хоча б на дві камфори.

Речі для родини можна передати Valeriya Kushnirenkо. Наталія Іващенко тел. 095 030 14 29.

Також вітається фінансова підтримка для родини.Кошти можна перевести на рахунок з поміткою: “три сини”. Карта ключ до рахунку – 5169 3305 1633 7117 Кушніренко Валерія. Всі кошти одразу зараховуються на картковий рахунок організації “Час добра та милосердя”.

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...