На Франківщині відбувся різдвяний фестиваль “Феєрія української коляди”. ФОТО

У неділю, 27 січня, понад 200 виконавців 12 кращих хорових колективів Прикарпаття впродовж трьох години колядували, віншували та щедрували у храмі Святого Вознесіння Господнього...

У неділю, 27 січня, понад 200 виконавців 12 кращих хорових колективів Прикарпаття впродовж трьох години колядували, віншували та щедрували у храмі Святого Вознесіння Господнього у Брошнів-Осаді.

Така колоритна розколяда у Брошнів-Осдаській ОТГ завершила цикл новорічно-різдвяних свят. Програму фестивалю відкрив камерний хор монастиря Царя Христа (Івано-Франківськ) «Cantemus», викликавши справжнє захоплення у глядачів своїм професійним виконанням, про це йдеться в дописі на фейсбук сторінці Брошнів-Осадська ОТГ.

Це уже друга «Розколяда» Брошнів-Осадської ОТГ. А у селищі це свято проводиться уже кілька років. Творчі колективи з Івано-Франківська, Калуша, Верхнянської ОТГ, Кадобної, Крехович, Брошнів-Осади, та села Брошнів подарували парафіянам неповторні враження і незабутні емоції. За доброю християнською традицією розпочали зі спільної молитви. Божого благословення побажав настоятель храму Святого Вознесіння Господнього отець Володимир Майка.

“Коляда – це подяка Господу, маленький дарунок нашого серця за його доброту і любов. Бог об’єднує людей. Тож нехай Всевишній прийме з наших уст ці дорогоцінні дарунки люблячих дітей, які прийшли прославити Христа. Нехай духовна пісня творчих колективів примножує віру у серцях людей”, – сказав він.

Кожному хоровому колективу вручили подяку на згадку про подію, яка об’єднує, надихає та наповнює духовним змістом. Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів подякував учасникам, спонсорам та організаторам фестивалю.

Уже не перший рік у Брошнів-Осаді проводиться розколяда, але кожного разу це свято удосконалюється, набуває все глибшого змісту. Атмосфера величі Різдва об’єднала сьогодні у цьому храмі учасників, глядачів і організаторів у єдину велику християнську родину. А саме в єдності – сила народу», – наголосив Назарій Іванів.

Світлина від Bogdan Yakovyna.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Світлина від Назарія Іванова.

Читайте також: У Франківську при Катедральному соборі понад два десятки сімей зібрались на спільну коляду. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...