Поліцейські Івано-Франківщини застерігають: не залишайте цінні речі в автомобілі

Залишене в салоні автомобіля майно стає легкою здобиччю для крадіїв. Увагу злочинця привертає все, що лежить на видному місці. Навіть коли річ не має цінності,...

Залишене в салоні автомобіля майно стає легкою здобиччю для крадіїв. Увагу злочинця привертає все, що лежить на видному місці. Навіть коли річ не має цінності, вам можуть нанести матеріальні збитки, розбивши скло.

 

27 січня до Долинського відділення поліції звернувся 22-річна мешканка району. Дівчина повідомила, що посеред білого дня невідома особа розбила вікно в автомобілі і з салону викрала жіночу сумочку, в якій знаходились гроші та документи. Також на днях 18 тисяч гривень та 1 600 доларів США викрали з автомобіля 47-річного чоловіка. Як з’ясувалося, потерпілий залишив свій транспортний засіб на паркові в Карпатах. Невідома особа, шляхом сканування сигналізації, проникла до салону і поцупила грошові кошти.

За цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження, встановлюються особи зловмисників та обставини подій.

У зв’язку з наведеними прикладами, поліцейські радять автовласникам як не стати жертвами злодіїв та яких правил потрібно дотримуватися:

– не залишайте автомобілі без нагляду;

– паркуйтеся тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах;

– оснащуйте авто надійними сигналізаційними системами;

– не залишайте в салонах цінних речей для злодіїв і, виходячи з автомобіля, не забувайте замикати усі замки.

“Якщо Ви постраждали від такого злочину, працівники поліції просять не зволікати і терміново телефонувати на “лінію 102″. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за «гарячими слідами» та повернути втрачене майно”, – йдеться на сайті СК Поліції Івано-Франківщини..

Читайте також: На Коломийщині замість шкіл тепер будуть ліцеї та гімназії. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...