Усі навчальні заклади Калуша закрили на карантин

З минулoгo тижня у Калушi через велику кiлькiсть хвoрих на ГРВІ шкoлярів тимчасoвo призупинили навчання у вoсьми oсвiтнiх закладах, а з пoнедiлка, 28 сiчня,...

З минулoгo тижня у Калушi через велику кiлькiсть хвoрих на ГРВІ шкoлярів тимчасoвo призупинили навчання у вoсьми oсвiтнiх закладах, а з пoнедiлка, 28 сiчня, на карантин такoж пiшли шкoли №4 та №5. До oстаннього трималися шкoли №8 i №9.

Проте, як повідомила начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, із завтрашнього дня, тобто з 29 січня, припиняється навчання і в цих двох закладах, оскільки вони перейшли 20-відсотковий поріг захворюваності. У школі №8 відсутні 29% школярів, а в №9 – кількість доходить до 20%, інформує Калуш ФМ.

Оскільки навчальний процес за рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калуської міськради припиняли на сім календарних днів, то саме комісія вирішуватиме, чи відновлювати навчання у школах, в яких карантин був введений раніше, чи продовжити його.

Наразі, за словами начальниці управління освіти, по школах збирають дані щодо кількості дітей, які ще хворіють. Чергове рішення комісія прийме 29 січня.

Нагадаємо, спершу у двох калуських навчальних закладах оголосили карантин через грип та ГРВІ. Йдеться про загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 та Калуську гімназії ім. Д.Бахматюка. Згодом повідомили, що з 25 січня до школи не підуть учні шостої і сьомої шкіл, а також другого і десятого ліцеїв міста Калуша. На карантин пішли і три школи Городенки.

Читайте також: Рятувальники відшукали в Карпатах тіло загиблого туриста. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...