Керівник поліції Івано-Франківщини зустрівся з представниками учасників АТО

На зустрічі йшлося про забезпечення правопорядку під час виборчого процесу на Івано-Франківщині. У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській відбулася зустріч начальника обласної поліції...

На зустрічі йшлося про забезпечення правопорядку під час виборчого процесу на Івано-Франківщині.

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській відбулася зустріч начальника обласної поліції Володимира Голубоша із  представниками Громадської спілки “Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО” Ігорем  Синяком (голова Спілки) та Василем Андрієвим (заступник голови Спілки).

Володимир Голубош зазначив, що поліція – поза політикою. Основним завданням поліції є забезпечення правопорядку під час  всього виборчого процесу. Поліція жорстко реагуватиме на порушення закону та не піддаватиметься на провокації політичного характеру.

“Прикарпатська поліція докладе  максимум зусиль, аби не допустити дестабілізації в регіоні”, – зазначив Володимир Голубош.

В свою чергу  Ігор Синяк запевнив, що представники громадської спілки  також дотримуватимуться вимог законодавства та принципу політичної неупередженості.

Насамкінець керівник прикарпатської поліції зауважив, що відкритий до спілкування з іншими  громадськими організаціями і політичними партіями на Івано-Франківщині. Відтак, подібні зустрічі будуть проводитися у стінах поліції області.

Нагадаємо, на Прикарпатті у поліції зареєстровано 28 порушень виборчого законодавства.

Читайте також: Не пропустіть: завтра останній день реєстрації на пробне ЗНО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...