На Прикарпатті очікується підвищення рівня води у річках

Наступного тижня на Прикарпатті очікується потепління. За даними синоптиків у річках області підніметься рівень води. 2-5 лютого, у зв’язку iз потеплінням та снiготаненням, очікується...

Наступного тижня на Прикарпатті очікується потепління. За даними синоптиків у річках області підніметься рівень води.

2-5 лютого, у зв’язку iз потеплінням та снiготаненням, очікується руйнування льодових явищ з пiдйомами рiвнiв води, повідомляє Укргідрометцентр.

“На рiчках басейнiв Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.), Прута, Сiрету (Чернівецька, Івано-Франківська обл.) – на 0,3-1,3 м, можливе формування заторiв льоду з рiзкими коливаннями рiвнiв води; на рiчках Закарпатської областi – на 0,5-1,5 м”, – зазначено в повідомленні.

Україна й надалі належатиме теплій вологій повітряній масі, повідомляє синоптик Наталка Діденко.

“Прогностичні карти кажуть, що тепла погода переважає у більшості країн Європи. Балкани, Середземномор`я – найтепліші, традиційно холодніше – у північній частині.

Вихідними Україна також й надалі належатиме теплій вологій повітряній масі. У денні години буде +1+5 градусів, на Півдні та на. Закарпатті +5+10 градусів, в Криму до +12+14 градусів. Вночі на Сході поблукають незначні `мінуси`, 1-5 градусів морозу, на решті території близько нуля. Мряка, місцями дощ, тумани. Там, де температура повітря наближатиметься до нуля чи нижче – з мокрим снігом”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Водіїв попередили про аварійні ями на Долинській трасі

Категорії
Новини
Новини
Loading...