Ямковий ремонт: франківці обурюються тим, як залатали міст на Пасічну. ФОТО

У суботу, 2 лютого, франківські комунальні засипали ями на мості на Пасічну. У користувачів соцмереж якість виконання робіт викликала шквал критики. А комунальники радять...

У суботу, 2 лютого, франківські комунальні засипали ями на мості на Пасічну. У користувачів соцмереж якість виконання робіт викликала шквал критики. А комунальники радять перетерпіти до весни.

Фото відремонтованого мосту виставив у групі Комуналка.ІФ у Фейсбуці Андрій Козакевич.

“Міст на Пасічну… Судячи по вигляду, протримається пару днів… Щоб їм так “якісно” зуби пломбували. P.S. Ну і черговий “корок” для автомобілістів”, – написав Козакевич.

Допис зібрав понад сотню коментарів та майже чотири сотні поширень. 

Франківці якістю робіт невдоволені і пишуть обурливі коментарі:

Оксана Гергелюк Мер сказав ,що зробить…Але не сказав, що якісно…Тобто такі обіцянки він буде давати кожного тижня,бо довше це не простоїть.

Zarvanskyi Oleksandr Народ,якщо з чайника поливали, тося буде стояти, що ви критикуєте?))))

Ірина Березовська Незнаю, що латали, але їм тих мішків певно стало лиш до обіду. Якраз коли більший рух, в суботу після обіду менше машин, можна було продовжити. Але думаю, що ті “пломби” до понеділка повилітають. І в понеділок зранку…… Тому терпіння нам… Але це виглядає знущанням зі всіх людей.

Назар Дубильовський Руслан Марцінків Пане Руслане, зверніть увагу на ремонт мосту, ні в якій країні такого ремонту мосту не визнали б, скільки буде продовжуватись свідомий обман мешканців міста?

Andrii Prokipchuk Міст вже робили декілька років тому, і на ту роботу має бути гарантія.. А не знову роблять роботу за гроші з бютжету. І це так майже по всьому місту…

Дехто став і на бік комунальників:

Ljubomyr Vivcharenko Не роблять – погано, бо затор кілометровий!
Роблять – ще гірше, бо ж затор кілометровий!

Vasul Andriyv Холодний асфальт, це тимчасове усунення ям, які утворені на дорожньому покритті. В часі ефективності – орієнтовно місяць, півтора. Практика багатьох країн! Що вам знову не так?!) Є ями біда.. Латають тимчасово ями – теж недобре)

Не втримався від коментаря і керівник комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко:

Vasul Andriyv, дякую за підтримку, але при всім бажанні ніхто нікого не переконає. А нічого не робити – теж не варіант. Пробуємо всі можливі методи – щебінь, асфальт, бітум. Злетить – будемо повторювати. Треба якось дотягнути до весни. Паралельно пропоную всім дорожнім організаціям, навіть в ПБС телефонував (корона мені з голови не впала) – допоможіть, якщо можете. Я готовий укласти угоду будь з ким”, – написав Бурко.

В одному з ефірів міський голова Руслан Марцінків сказав, що цей міст буде відремонтований капітально лише після того, як завершиться будівництво нового моста.

Світлина від Андрія Козакевича.

Світлина від Андрія Козакевича.

Світлина від Андрія Козакевича.

Світлина від Андрія Козакевича.

Світлина від Андрія Козакевича.

Читайте також: У Франківську на пасічнянському мості водій в’їхав у яму, як наслідок вирвало подушку мотора. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...