МФК “Прикарпаття”: старт другого збору, новий спаринг та від’їзд Ковалюка до Туреччини. ФОТО

Івано-франківське “Прикарпаття” продовжує підготовку до весняної частини сезону. На першому навчально-тренувальному зборі в Яремче команда два тижні інтенсивно працювала, закладаючи фундамент фізичної і функціональної підготовки, а також провела...

Івано-франківське “Прикарпаття” продовжує підготовку до весняної частини сезону.

На першому навчально-тренувальному зборі в Яремче команда два тижні інтенсивно працювала, закладаючи фундамент фізичної і функціональної підготовки, а також провела два товариські матчі на “Хет-трик арені” з друголіговими суперниками, пише Westnews.

Нагадаємо, що у першому спарингу 27 січня підопічні Володимира Ковалюка поступилися чернівецькій “Буковині” 3:5, зігравши різними складами три тайми по 40 хвилин. А всього через три дні, 30 січня, у другому контрольному матчі івано-франківці перемогли земляків з ФК “Калуш” з рахунком 4:2.

Другий збір триватиме чотири тижні – з 5 лютого по 2 березня. Він пройде в рідному Івано-Франківську, де акцент буде приділено на відпрацьовуванні тактико-технічних елементів та ігрових аспектах. На домашньому “Кубку міського голови-2019”, який запланований на 14-24 лютого, “Прикарпаття” зіграє п’ять поєдинків, а також працюватиме в режимі одноразових тренувань на штучному майданчику “Хет-трик Арени”.

Цього тижня команда займатиметься під керівництвом Зеновія Василіва та Ігора Гогіля, оскільки головний тренер івано-франківців Володимир Ковалюк до 9 лютого перебуватиме в Туреччині, де відбувається друга сесія тренерських курсів за програмою PRO-диплом УЄФА.

У четвер, 6 лютого, Команда рідного краю зіграє контрольний поєдинок з молодіжним складом”Прикарпаття U-19″ (поч. 12:00).

Читайте також: Мер доручив комунальникам активніше латати ями на дорогах

Категорії
Спорт
Новини
Loading...