Прикарпатські поліцейські затримали водія, який мав при собі таблетки “екстезі” та був у стані наркотичного сп’яніння. ФОТО

Вчора, 5 лютого, у Коломиї патрульні місцевого відділу поліції вночі зупинили автомобіль «Фольксваген Венто» за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє сектор комунікації...

Вчора, 5 лютого, у Коломиї патрульні місцевого відділу поліції вночі зупинили автомобіль «Фольксваген Венто» за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини,- пише Місто.

За кермом іномарки був 31-річний житель Коломийщини. Чоловік поводився неадекватно, тож поліцейські запідозрили, що водій перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Їхня підозра підтвердилась.
Під час огляду салону автомобіля поліцейські виявили електронні ваги, металеву коробку, всередині якої знаходився наперсток з нагаром для викурювання марихуани, а також 4 таблетки, зовні схожі на наркотичний засіб “Екстезі”.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження.

На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) у зв’язку з відмовою від проходження медичного освідчення.

Читайте також:  Чоловіків з Прикарпаття судять за те, що змусили хлопчика стати на коліна і співати гімн

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...