У Надвірній пограбували 89-річного пенсіонера

Грабіжник увірвався  5 лютого близько 4 ранку. 89-річний пенсіонер зателефонував до поліції. Він повідомив, що грабіжник –  знайомий  з вигляду чоловік, який силоміць відібрав гроші та...

Грабіжник увірвався  5 лютого близько 4 ранку.

89-річний пенсіонер зателефонував до поліції. Він повідомив, що грабіжник –  знайомий  з вигляду чоловік, який силоміць відібрав гроші та пневматичний  пістолет. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Нападника, який побив та пограбував надвірнянця,  затримали через декілька годин після скоєння злочину. Його розшукали за детальним описом потерпілого. Ним виявився 55-річний житель цього ж району.

Встановлено, що він на підпитку увірвався до будинку пенсіонера, побив його і заволодів  пневматичним  пістолетом  «ZORAKI»  і  2100 гривень. Підозрюваний неодноразово  був судимий за скоєння майнових посягань.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. За вчинене жителю Надвірнянщини загрожує ув’язнення терміном від 4 до 8 років.

Затриманому  оголосили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також: На Прикарпатті поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жінку біля банкомату

Категорії
Новини
Новини
Loading...