У Франківську відбувся круглий стіл “Конфлікт. Діалог. Примирення”. ВІДЕО

У четвер, 7 лютого, об 11:00 у готелі «Станіславів» (вул. Чорновола, 7, конференц-зал, 4 поверх) БФ Карітас Івано-Франківськ спільно з Івано-Франківською академією Івана Золотоустого...

У четвер, 7 лютого, об 11:00 у готелі «Станіславів» (вул. Чорновола, 7, конференц-зал, 4 поверх) БФ Карітас Івано-Франківськ спільно з Івано-Франківською академією Івана Золотоустого організовують круглий стіл на тему «Конфлікт. Діалог. Примирення». 

Засідання круглого столу відбудеться за участю науковців, психологів, військових капеланів, ветеранів АТО, внутрішньо переміщених осіб, громадських активістів та місцевої влади, повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Метою заходу є обговорити низку питань, які виникли внаслідок військового конфлікту на Донбасі і породжують локальні конфлікти та непорозуміння, знайти шляхи вирішення та подолання конфліктів у регіоні, що стають на перешкоді розбудови миру. 

Модератор круглого столу – Олег Білоус, проректор з наукової роботи Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

За додатковою інформацією звертайтеся: 095 63 57 682 (Юлія Федунишин, спеціаліст з комунікацій Карітасу Івано-Франківська).

Читайте також: Франківські священики та семінаристи завітали з колядою до Італії. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...