“Прикарпаття” провело свій третій контрольний матч в рамках підготовки до весняної частини сезону. ФОТО

Суперником івано-франківців стали їхні ж одноклубники-дублери, які змагаються в чемпіонаті України серед команд Першої ліги U-19. Цей спаринг відбувся на штучному газоні “Хет-трик Арени”...

Суперником івано-франківців стали їхні ж одноклубники-дублери, які змагаються в чемпіонаті України серед команд Першої ліги U-19.

Цей спаринг відбувся на штучному газоні “Хет-трик Арени” і завершився впевненою “сухою” перемогою першолігової команди – 8:0.

Кожен з таймів “Прикарпаття” відіграло різними складами. Не взяли участі у контрольній грі лише троє футболістів: Новак захворів, а Француз і Боришкевич поки відновлюються від травм. По перерві на поле виходив молодий захисник Радульський, який перебуває на перегляді. А от Слободян традиційно зіграв за дублерів.

Приємно, що забитими м’ячами у цьому матчі відзначилися гравці атакувального плану. Вже до 15-ї хвилини швидкими голами відзначилися Цюцюра, Оринчак і Барчук, а після перерви рахунок став розгромним. У другому таймі по одному м’ячу забили Худобяк та Януш, натомість Дитко зумів оформити хет-трик.

Контрольний матч
“Прикарпаття” – “Прикарпаття U-19” – 8:0 (3:0)
Голи: Цюцюра (5), Оринчак (13), Барчук (15), Худобяк (55), Дитко (60, 65, 86), Януш (80).

“Прикарпаття” (1-й тайм): Вульчин, Ковальчук, Бочкур, Данищук, Яневич, Дербах, Веприк, Оринчак, Конкольняк, Цюцюра, Барчук.
“Прикарпаття” (2-й тайм): Піцан, Квасний, Лаврук, Радульський, Бойко, Геник, Кузьмин, Борисевич, Януш, Дитко, Худобяк.

“Прикарпаття” продовжує свій другий навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську. Цього тижня команда працює в режимі одноразових тренувань, а в суботу проведе між собою двохсторонню гру. Наступного тижня 14 лютого на “Хет-трик Арені” стартує другий за ліком турнір “Кубок міського голови”, участь в якому візьмуть 8 команд. Детальніше про учасників, календар змагань очікуйте невдовзі.

Читайте також: Як в Івано-Франківську будують міст у Пасічну. ВІДЕО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...