Відпочинок з Богом: як католицькі школярі з батьками на сноутюбах каталися. ФОТО

У суботу, 9 лютого, Батьківська Християнська Асоціація, клас Католицької школи “Любов” та спільнота “Василіянські аніматори” зібралися для спільної поїздки до міста Лева. Святий ап....

У суботу, 9 лютого, Батьківська Християнська Асоціація, клас Католицької школи “Любов” та спільнота “Василіянські аніматори” зібралися для спільної поїздки до міста Лева.

Святий ап. Павло в листі до Коринтян навчає: «Все, що робите, усе на Божу славу робіть!» (І Кор.: 10:31), а тому і наша праця, і відпочинок повинен бути з Богом, пише Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Метою подорожі стало відвідування львівського розважального тюбінг-парку. “Їжак Парк” – найбільша в Україні траса для тюбінгу (катання на надувних санках), довжина якої становить близько 500 м. Діти та батьки досить опанували новий вид «транспорту» та весело спускалися із вершин.

Після обіду почалася друга частина подорожі – каток в “Ашані”. На ковзани стали навіть ті хто, ніколи їх не одягав і не пробував вийти на лід. Тепла, життєрадісна атмосфера панувала протягом усієї захоплюючої поїздки. Щасливі і задоволені усі приїхали додому!

Ось так проводять свій вільний час батьки та діти Івано-Франківської Батьківської Християнської Асоціації, класу “Любов” Католицької школи І ст. подаючи приклад родинного відпочинку і стверджуючи, що з Христом завжди весело та благодатно.

Дякуємо ініціаторам та організаторам поїздки: п. Мар’яні Ковальовій, голові БХА та о. Амвросію Козаку ЧСВВ, духівнику асоціації та Католицької школи.

Читайте також: У Франківську в храмі святих Кирила та Методія пройшла велична розколяда. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...