Прикарпатець виплатив своїм дітям аліменти після того, як його автомобіль зупинила поліція

На примусовому виконанні у Тлумацькому районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення з боржника аліментних платежів на утримання двох дітей, у...

На примусовому виконанні у Тлумацькому районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення з боржника аліментних платежів на утримання двох дітей, у розмірі ½ частини заробітку щомісячно, до досягнення дітьми повноліття.

Інформує Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області.

У зв’язку із наявною заборгованістю по аліментах більше 6-ти місяців, у травні 2018 року державним виконавцем згідно ч.9 ст.71 ЗУ «Про виконавче провадження» винесено вмотивовані постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві: виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю.

У січні 2019 року після зупинення працівниками поліції транспортного засобу, яким керував боржник, останнім оплачено заборгованість по аліментах у розмірі 126 664,20 грн, з них 42 221,40 грн. штраф на користь стягувача, що становить 50% від суми заборгованості.

Читайте також: Прикарпатця, який обстріляв радіостудію, взяли під варту

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...