Кіно для двох: топ-5 фільмів, які ідеально підійдуть для перегляду в День Святого Валентина. ВІДЕО

Вечеря при свічках, екранні пристрасті та тьмяне світло розбудять між вами найпрекрасніші почуття. День Святого Валентина, який в Україні, як і в усьому світі,...

Вечеря при свічках, екранні пристрасті та тьмяне світло розбудять між вами найпрекрасніші почуття.

День Святого Валентина, який в Україні, як і в усьому світі, відзначається 14 лютого, став популярним святом. Закохані парочки отримали ще одну класну нагоду висловити один одному почуття, зробити приємні сюрпризи. Якщо цей день ви з коханою половинкою вирішили провести вдома, кращого вечора, щоб подивитися фільми про любов годі й шукати!, пише Уніан.

Ми підготували для вас топ-5 романтичних фільмів, які подарують атмосферу любові і тепла.

P.S. Я кохаю тебе. Він і вона створені одне для одного, дві половинки одного цілого, які, проживши душа в душу довге щасливе життя могли б спокійно померти в один день. Але доля розпоряджається інакше, і вона дуже скоро залишається вдовою. Але навіть після смерті чоловік не залишає свою кохану дружину: завчасно він залишив їй 7 послань, які повинні допомогти їй пережити втрату. Кожне закінчується постскриптумом «Я кохаю тебе».

День святого Валентина. У Валентинів день може трапитися будь-яке диво. З усіма героями цього фільму відбуваються дивовижні речі, кожен з цих людей готується пережити захоплюючу пригоду. Адже День святого Валентина таке прекрасне свято, яке з радістю відзначають всі. І не важливо хто ти: дитина або дорослий, сім’янин або людина, вільний від відносин, безробітна дівчина або успішний бізнесмен. П’ять різних історій, пов’язаних одним змістом. А сенс всьому – Любов.

Пропозиція. Головна героїня фільму – відповідальна начальниця, якій загрожує висилка до Канади. Заради того, щоб уникнути виселення з країни, вона готова на все – навіть фіктивно вискочити заміж за свого молодого асистента. Однак, ця зворушлива історія з фіктивним шлюбом стає справжнім коханням.

Нестерпні леді. Це легкий і ненав’язливий фільм про норовливих дамочок, які люблять весело проводити час. Фітнес, шопінг, примхливі родичі, неслухняні діти, заздрісні подружки. Куди ж без цих складових жіночого щастя. А що, якщо до всієї компанії приєднується колишня? Фінал обіцяє бути гарячим та несподіваним.

Ла Ла Ленд. У фільмі розгортається красива історія кохання між юною дівчиною-асистенткою, яка подає каву справжнім кінозіркам і талановитим джазовим музикантом, який підробляє в барах. Парочку незабаром чекає великий успіх, проте слава негативно починає позначатися на їхніх романтичних стосунках. Нагадаємо, УНІАН рекомендує не витрачати багато сил і часу на романтичну вечерю, а тому ловіть кілька швидких рецептів, щоб висловити свої ніжні почуття. Насамперед подумайте про основну страву. Якщо чоловік або жінка любить м’ясо, ми рекомендуємо зупинитися на стейку та овочевому гарнірі. Ще один відмінний варіант – легкий салат.

Читайте також: Кохання поза часом 2019: на Прикарпатті 14 лютого можна буде одружитися до опівночі

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...