Поліцейські розшукали викрадачів вантажівки на Тисмениччині. ФОТО

Вчора, 13 лютого, до Тисменицького відділу поліції звернувся мешканець Чукалівки, який повідомив, що зникла його вантажівка, яка була припаркована напередодні біля власного будинку.  Поліцейські...

Вчора, 13 лютого, до Тисменицького відділу поліції звернувся мешканець Чукалівки, який повідомив, що зникла його вантажівка, яка була припаркована напередодні біля власного будинку. 

Поліцейські упродовж кількох годин встановили особи двох зловмисників, які незаконно заволоділи вантажним автомобілем “SCANIA” у жителя Тисменицького району. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу, – повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Автомобіль знайшли без нагляду, на окраїні сусіднього села, через дві години. Виявилось, що викрали паливний бак та автомагнітолу.

Цього ж дня оперативники знайшли 27-річного та 20-річного жителів району, які підозрюються у вчиненні злочину. Старший із них раніше вже мав судимість за злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю.

Транспортний засіб наразі повернуто законному власнику.

За фактом незаконного заволодіння автотранспортним засобом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України. Відповідальність за вчинення такого злочину передбачає до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Читайте також: Франківців просять допомогти знайти викрадену вантажівку

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...