На Прикарпатті дорога через Вишківський перевал є практично не проїзною. ФОТО

Попри всі запевняння прикарпатських чиновників, дорога через Вишківський перевал є практично не проїзною. У групу Долина LIVE Вікторія Будз поширила відео, що її зачепило особисто. Привіт народ...

Попри всі запевняння прикарпатських чиновників, дорога через Вишківський перевал є практично не проїзною.

У групу Долина LIVE Вікторія Будз поширила відео, що її зачепило особисто. Привіт народ прошу максимальний репост ,нехай люди знають як наші шишкарі дають пусті обіцянки ,і пхаються у політику ,то що від них там доброго чекати.

Вікуся Шубинець 11 лютого о 17:04

!!!МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!
Дуже дякую вам Ярослав Наум голова Вигодського ОТГ за виконану обіцянку! Ви особисто мені 19.12.2018 НА МИКОЛАЯ У ШКОЛІ(КОЛИ ПРОВОДИЛИ АГІТАЦІЮ ПЕРЕД ВИБОРАМИ) казали що з дорогою цієї зими буде усе добре! Що ви особисто будете контролювати цю роботу! І ось уже не перші результати! Я дуже вам вдячна за те, що я до дитини мала приїхати у 14:30 а ПРИЙШЛА у 16:50 В ЗВЯЗКУ З ТИМ, ЩО автобус не зміг виїхати ,дорога не посипана нічим зовсім, автобус просто як на склі !!! Це просто жах! Як можна так не відповідально ставитися до такої важливої справи. Дуже дякуємо вам від щирої душі! Ви підтвердили наші очікування! І дуже нам допоміг принтер і ноутбуки які ви подарували школі на Миколая!!! Неможу позначити цього доброго чоловіка тому,що немає в друзях… А ви ще з насмішкою поставились до моїх слів! P.S: Пихато сказали що дороги в зимку будете чистити і посипати вчасно-але це була відповідь на питання “що ви до тепер робили, чого ви не добилися того щоб в літку проклали дорогу! Ви ж знали що будете брати участь у виборах Виговського ОТГ.

Чи справедливі ці звинувачення, вирішувати читачам, адже ця дорога загально-державного значення і навряд її хтось передавав на баланс ОТГ, яке створене всього місяць тому.

Коментарі:

Микола Гнатків головне пообіцяти

Ігор Скрипаль Ну ви самі обрали цього голову і дeпутатів,так в чому ж питання?

Natalya Gutsulyak-Yantsur А чому ви все скидаєте на голову ОТГ,є ще старости в селі…І моя думка,що потрібно ще зачекати,нереально за такий короткий термін вже й дороги поробити. Все налагодиться, а як ні ,то ви будете мати можливість вибрати нову владу у 2020 році,якщо Верховна Рада не прийме іншого рішення.

Читайте також: Користувачі соцмереж допомогли знайти прикарпатця, який обікрав дівчину з інвалідністю. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...