Ювенальні поліцейські Івано-Франківщини: “Своєю кров’ю допомагаємо хворим дітям”. ФОТО

Сьогодні, 15 лютого, у Всесвітній день онкохворої дитини прикарпатські правоохоронці здавали кров. Понад десяток працівників ювенальної превенції Прикарпаття разом з керівником підрозділу Аллою Бойчук...

Сьогодні, 15 лютого, у Всесвітній день онкохворої дитини прикарпатські правоохоронці здавали кров.

Понад десяток працівників ювенальної превенції Прикарпаття разом з керівником підрозділу Аллою Бойчук та т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олегом Йосипівим здали кров для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.

Таку акцію здачі крові для хворих діток прикарпатські ювенальні поліцейські проводять вже не вперше. Як і торік, працівники поліції практично з усіх відділів та відділень поліції краю у цей день прибули до Івано-Франківської обласної станції переливання крові.

Для окремих поліцейських, які нещодавно прийшли на службу, це перша донорська спроба, решту раніше вже були донорами крові. Утім усіх їх об’єднує щире бажання  зробити свій посильний внесок в одужання діток та розуміння, що кров – найцінніше, чим одна людина може поділитися з іншою.

Читайте також: Порошенко та митрополит Епіфаній завітають на Прикарпаття з томосом

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...