Трирічній прикарпатці потрібна негайна трансплантація печінки. ВІДЕО

Трирічній Ангелінці дуже потрібна допомога. У дівчинки вроджена вада атрезія жовчовивідних шляхів і як наслідок – цироз. 135 тисяч євро потрібно зібрати родині до...
Трирічній Ангелінці дуже потрібна допомога. У дівчинки вроджена вада атрезія жовчовивідних шляхів і як наслідок – цироз. 135 тисяч євро потрібно зібрати родині до 5 березня.

Дитині з Івано-Франківської області негайно потрібна трансплантація печінки.  Клініка у Бельгії готова прооперувати дитину. Та рахунок для сімї  просто космічний – 135 тисяч євро, йдеться в сюжеті ТСН.

Ангелінка майже постійно в лікарні, вона квола і дуже часто плаче.  У дівчинки в рази збільшений животик, з організму не виводиться жовч і  рідина . Атрезія жовчовивідних шляхів – такий діагноз просто приголомшив батьків.

Хворобу у дівчинки виявили  ще у три місяці. Це вроджена вада. Зробили операцію в Україні. Та дитині  не ставало краще. Розвинувся цироз. Тепер  єдиний шанс, щоб  маленька пацієнтка вижила – провести трансплантацію печінки.

«Окрім вродженої  вади печінки, у дитини є вроджена вада обмінна, а також кісткового скелету і неврологічні розлади, комплекс таких проблем є дуже складним, плюс трансплантація, тому батьки обрали закордонну клініку», – каже завідувач відділення вроджених вад розвитку і хірургії новонароджених дитячої лікарні Львова Галина Курило. 

Клініка у Бельгії уже готова прийняти дівчинку. Зволікати не можна. Відлік пішов на дні. Та потрібно заплатити сто тридцять п’ять тисяч євро. Батьки у розпачі, бо таких грошей у простої сільської сімї, не має. Мама виховує Ангеліну та ще двох діток, батько перебивається на тимчасових роботах, бо у селі заробити ніде.

«Без вашої допомоги ми просто не врятуємо дитинку, часу дуже мало, до 5 березня ми маємо зібрати кошти», – каже мама дівчинки. 

Сім’я назбирала лише двадцять тисяч євро. Але батьки вірять, що на їхні благання  відгукнуться небайдужі люди.  І їхня дівчинка, яка уже перенесла стільки страждань,  житиме. 

Реквізити для допомоги:

Номер картки 5168 7427 2316 8187

Дідушко Світлана 

 Читайте також: Маленькому Іллі з Коломиї потрібна допомога на лікування. ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...