У Франківську затримали жінку, яка хотіла вкрасти масло і червону рибу. ФОТО

34-річна місцева жителька намагалася винести з супермаркету товар на загальну суму більш як 1000 гривень. Завадили скоєнню злочину поліцейські охорони.  Повідомлення про спрацювання “тривожної...

34-річна місцева жителька намагалася винести з супермаркету товар на загальну суму більш як 1000 гривень. Завадили скоєнню злочину поліцейські охорони.

 Повідомлення про спрацювання “тривожної кнопки” поступило з одного із супермаркетів Івано-Франківська. Наряд реагування поліції охорони прибув за кілька хвилин, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

По прибуттю на місце виклику поліцейські охорони з’ясували, що працівники торговельного залу помітили жінку, яка намагалася пройти повз касу з неоплаченим товаром, та натиснули “тривожну кнопку”.

Працівники поліції охорони затримали жінку та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Під час огляду в затриманої виявили неоплачений товар: сім пачок масла та два шматки червоної риби.

Затриману правоохоронці доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством за подібні дії передбачено штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Ведеться перевірка щодо причетності жінки до аналогічних злочинів.

Світлина від Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Світлина від Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Читайте також: Поліцейські викрили прикарпатця, який грабував автомобілі. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...