Відкрито кримінальне провадження на підприємство, що постачало неякісне м’ясо у виправну колонію

На Прикарпатті прокуратура відкрила кримінальне провадження відносно службових осіб ТзОВ «Леополіс-Маркет», які постачали неякісне м’ясо у виправну колонію.  Провівши перевірку  в Державній установі «Коломийська...

На Прикарпатті прокуратура відкрила кримінальне провадження відносно службових осіб ТзОВ «Леополіс-Маркет», які постачали неякісне м’ясо у виправну колонію.

 Провівши перевірку  в Державній установі «Коломийська виправна колонія  № 41» з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав ув’язнених і засуджених на належне харчування було виявлено деякі відхилення.  Здійснено  відбір  зразків  м’яса  курячого  замороженого, які направили для дослідження в Івано-Франківську регіональну державну лабораторію при ГУ Держспоживслужби в області.

За результатами проведених досліджень (експертний висновок від 06.02.2019 та повторний  від 13.02.2019)  встановлено, що куряче м’ясо виробництва ТзОВ «Леополіс-Маркет» не відповідає вимогам ДСТУ 3143:2013 по мікробіологічних показниках.

З метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням ув’язнених та засуджених Державної установи «Коломийська виправна   колонія   № 41»,  прокуратура   Івано-Франківської області внесла відомості  до  Єдиного  реєстру  досудових розслідувань  стосовно  службових  осіб   ТзОВ  «Леополіс-Маркет»  за  ч. 1 ст. 325 («Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням») КК України.

 

Читайте також: У Франківську шахраї видурили пенсіонерів 60 тисяч гривень та 8 тисяч євро

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...