Коломийська Баба Доцька зняла пародію на пісню MARUV. ВІДЕО

Учора, 6 березня близько 16 години в мережі з’явилось відео-пародія на пісню MARUV “Siren Song”. Творче об’єдання “Liberty Media” дала нове життя проекту “Баба...

Учора, 6 березня близько 16 години в мережі з’явилось відео-пародія на пісню MARUV “Siren Song”.

Творче об’єдання “Liberty Media” дала нове життя проекту “Баба Доцька”. Це сценічний образ жінки, яка буде головною героїнею пародійних кліпів. Перший кліп творці проекту зняли на виступ MARUV на Євробаченні, пише Курс.

Проект “Баба Доцька” діяв понад 10 років тому. Тоді баба Доцька переспівувала російські пісні гуцульським діалектом. Найвідоміші з них: “Ціхо-ціхо”, “Я тебе любила, Міську”, “Печеніжин, ая-я-я-й”.

Четверо дівчат з Коломиї вирішили відновити цей проект і створили творче об’єдання “Liberty Media”. Це режисер Ольга Баранецька, дизайнер-постановник Юля Сметанюк, керівник-продюсер Уляна Матієга та сама баба Доцька, яка начебто родом з Незвиська, але живе у Коломиї.

Це відео дівчата називають прем’єрою повернення “Баби Доцьки”.

“Баба Доцька – крута і талановита. Ми вже давно думали відродити проект, але ніяк не могли придумати, з чого почати. А тут, з цим галасом навколо Євробачення, виникла така ідея”, – розповіла одна з засновниць проекту Ольга Баранецька.

Нагадаємо, переможцем Національного відбору на цьогорічне Євробачення стала співачка MARUV, якій Суспільний мовник запропонував укласти договір для представлення України на пісенному конкурсі. Однак після проведених перемовин MARUV відмовилася підписувати договір.

Відтак НСТУ почергово звернулася до фіналістів, що посіли друге та третє місця за результатами Національного відбору – гуртів Freedom Jazz та Kazka. Після того як вони відмовилися, НСТУ відмовилася від участі в Міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019.

Читайте  також: Франківські “Теплі іграшки” з’явилися на “закоханих” поштових марках. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...