На Прикарпатті обгорілого у пожежі їжачка передали до реабілітаційного центру для тварин. ФОТО/ВІДЕО

Як повідомлялося раніше, на Прикарпатті дівчина врятували їжака, який горів у сухій траві. Попри прохання і застереження, прикарпатці вперто щодня продовжують спалювати суху траву. Люди спричиняють збитки...

Як повідомлялося раніше, на Прикарпатті дівчина врятували їжака, який горів у сухій траві.

Попри прохання і застереження, прикарпатці вперто щодня продовжують спалювати суху траву. Люди спричиняють збитки собі і довкіллю. Крім того, страждають тварини, пише Галка.

Маленького їжачка посеред пожежі на полі наглядів дев’ятирічний прикарпатець Артур. На допомогу хлопчик покликав маму. Та каже, тварина була ледь жива, адже їжачок був обпечений, була пошкоджена ліва лапка ( передня та задня), око уражене димом, яке він не відкривав. Історію порятунку їжачка у соцмережі оприлюднила Христина Шуткова:

“Жах! Подивіться люди до чого призводить спалювання сухих трав на весні. Там ще сплять маленькі зайченята і їжачки. Першу допомогу ми йому надали, надіюсь все загоїться і ми живим і здоровим відпустимо його на волю”, – йшлося у дописі жінки.

Їжачку пощастило, кілька днів лікування у людській оселі і він одужує, наразі його відвезли у реабілітаційний центр. Про це повідомила  Христина Шуткова, яка врятувала тварину.

Детальніше про збитки, що завдають природі палії сухостою дивіться у сюжеті ТСН.

Читайте також: На Франківщині через спалювання трави виникла масштабна пожежа. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...