Чоловік, який на Прикарпатті збив двох людей, був п’яним. ФОТО/ВІДЕО

На Прикарпатті нетверезий водій переїхав велосипедиста та водія, які стояли біля передньої частини автомобіля. Так, ввечері 9 березня в смт. Обертин Тлумацького району водій автомобіля “ВАЗ-2103”, громадянин...

На Прикарпатті нетверезий водій переїхав велосипедиста та водія, які стояли біля передньої частини автомобіля.

Так, ввечері 9 березня в смт. Обертин Тлумацького району водій автомобіля “ВАЗ-2103”, громадянин  1987 р. н., місцевий житель, здійснив наїзд на водія автомобіля “Мітсубісі Аутлендер” та велосипедиста. Поліцейські встановили, що водій “ВАЗ” керував автомобілем у нетверезому стані.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Мітсубісі Аутлендер» (громадянин  1966 р. н., жителя міста Тлумач) отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої стегнової кістки, закритого перелому лівої стегнової кістки, відкритого перелому правої великогомілкової та малогомілкової кістки, закритого перелому лівої великогомілкової та малогомілкової кістки.

Велосипедист (громадянин 1966 р. н., жителя смт. Обертин) отримав відкритий перелом нижньої третини лівої великогомілкової кістки, відкритий перелом нижньої третини правої великогомілкової кістки. Потерпілих госпіталізовано каретою швидкою допомоги в Тлумацьку центральну районну лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286  («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого») ККУ.

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...