Як у Івано-Франківську “ставлять на крило” молодих льотчиків. ВІДЕО

В Івано-Франківській бригаді тактичної авіації відбулися польоти літаків-винищувачів МіГ-29. Тема польотів — ведення бойових дій в небі, знищення супротивника в повітряному бою. Втім є...

В Івано-Франківській бригаді тактичної авіації відбулися польоти літаків-винищувачів МіГ-29. Тема польотів — ведення бойових дій в небі, знищення супротивника в повітряному бою.

Втім є і вправи, які стали актуальними з початком бойових дій щодо відбиття російської агресії на сході країни, пишуть Версії.

“Одна з них — виявлення і знищення малорозмірних цілей з малою швидкістю руху та низькою висотою польоту, тобто безпілотними літальними апаратами. Це дуже непросто, швидкості у реактивного винищувача і безпілотника дуже різні, — кажуть в Міноборони. – Однак у багатьох льотчиків бригади є чималий досвід такої бойової роботи. Тут він узагальнюється і поширюється, і все більше пілотів можуть ефективно боротися з дронами. Ще одне завдання — виявлення і знищення наземних цілей. Українські льотчики-винищувачі здатні при потребі прикрити підрозділи, які діють на землі. В середньому два-три рази на тиждень на аеродромі бригади відбуваються польоти”, про це інформують  в Міноборони.

В небо льотчики підіймаються і вдень, і вночі.

Така інтенсивність, за словами військових, дозволяє підтримувати повітряний вишкіл і постійно вдосконалювати навички пілотування.

“Тут активно «ставлять на крило» молодих льотчиків”, – підсумовують в Міноборони.

Читайте також: На Прикарпатті планують підключити всі школи до швидкісного інтернету

Категорії
Новини
Новини
Loading...