“Інформований – значить захищений”: для юних прикарпатців влаштували “тиждень здоров’я”. ФОТО

З метою виховання у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, здорового способу життя, розуміння його цінності й унікальності Рогатинський районний центр соціальних служб...

З метою виховання у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, здорового способу життя, розуміння його цінності й унікальності Рогатинський районний центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді проводить тиждень здорового способу життя.

Члени родин, діти, молодь є активними учасниками цікавих заходів тижня. У сім’ях в с.Нижня Липиця, де виховуються малолітні діти, фахівець із соціальної роботи Ольга Скобель провела інтерактивні ігри з питань дотримання особистої гігієни, для підлітків у Сарниках – години спілкування «Інформований – значить захищений”, “Здоровим бути здорово!”, повідомляє прес-службу Рогатинської РДА.

Цікавим та результативним виявився і захід у Вербилівській громаді – тут фахівець із соціальної роботи Іванна Пільчак використала тренінгові навики та повела дітей у “Подорож до країни здоров’я”. Вікторини для членів сімей, що перебувають під соціальним супроводом фахівців  «Королівство здоров’я» проведено і в Рогатині, Помонятах, Долинянах, Лучинцях.

Тиждень здоров’я  цілеспрямований на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя, профілактику негативних явищ у сім”ях, випередження складних життєвих обставин у них.

Читайте також: У франківських маршрутках діти малюнками “агітують” не зривати першоцвіти. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...