У Франківську Департамент містобудування оголошує конкурс на “Кращий дворик”

Сьогодні, 14 березня, в Івано-Франківську відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Під час нього члени виконкому проголосували за проведення в місті конкурсу «Кращий дворик», пише ГК....

Сьогодні, 14 березня, в Івано-Франківську відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

Під час нього члени виконкому проголосували за проведення в місті конкурсу «Кращий дворик», пише ГК.

Конкурс проведуть, щоб популяризувати ідеї озеленення, мощення та встановлення малих архітектурних форм, використання товарів вжитку, декоративних чи кованих виробів у дворах міста. Також організатори хочуть підвищити інтерес та бажання людей/фірм до впорядкування дворової території та звернути увагу франківців до проблем дворів.

Учасниками конкурсу можуть стати фізичні особи у номінації «Краще приватне подвір’я (садиба)», компанії/фірми – у номінації «Кращий дворик компанії/фірми» та органи самоорганізації населення – у номінації «Кращий дворик багатоквартирного будинку».

Протягом дії конкурсу кожен мешканець міста, орган самоорганізації населення або компанія можуть надіслати заявку встановленого зразка з описом і фотографіями вже облаштованого дворика за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9 тел.: (0342) 50-84-71, e-mail: [email protected] www.dma.if.ua з хештегом #конкурс «Кращий дворик». Заявки прийматимуться до 1 серпня 2019 року.

До слова, у кожній номінації визначаються три переможці (І, ІІ, ІІІ місце): переможець, який займе І місце, отримає грошову винагороду в сумі 10000 грн; переможець, який займе ІІ місце, отримає грошову винагороду в сумі 7000 грн; переможець, який займе ІІІ місце, отримає грошову винагороду в сумі 5000 грн. Нагородження переможців відбудеться 22 серпня.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківськ на фестиваль “Карпатський простір” приїдуть лялькарі з чотирьох країн світу

Категорії
Новини
Новини
Loading...