У Франківську шукають господаря для собаки, над яким довгий час знущався колишній власник. ФОТО

У Франківську розшукують нового дбайливого власника для собаки, яка після довгого часу знущань, знайшла прихисток в міському парку. Собака на прізьвисько “Цезар” довгий час...

У Франківську розшукують нового дбайливого власника для собаки, яка після довгого часу знущань, знайшла прихисток в міському парку.

Собака на прізьвисько “Цезар” довгий час страждала від жорстоких знущань свого минулого власника. Про це розповіла директор КП “Центр розвитку рекреації і міста” Руслана Василюк.

“Місяць тому побачила в мережі пост про собачку з дуже важкою долею. Господар знущався над ним, зі слів сусідів бив і не годував, пес постійно тікав і жив на вулиці. Просто не змогла залишитися байдужою…Зв’язалася з волонтерами і запропонувала перетримку в спеціально обладнаному місці в парку. Але собаку після того посту довго не могли знайти. І кілька днів тому мені зателефонували, що його таки знайшли”, – йдеться в дописі.

Колишній господар “Цезаря” помер і його забрали патрульні пліцейські.

“Зараз “Цезар” у нас. Ми його доглядаємо, вигулюємо і годуємо. Але йому потрібен справжній господар і новий дім! Пес дуже сумує за людьми. Він добрий, лагідний, розумний і слухняний! Точно буде вірним другом тому, хто зможе подарувати йому своє тепло і любов. Відгукніться!” – дописує Руслана Василюк.

Умова одна: собаку передадуть лише в надійні руки з можливістю отримувати інформацію про його життя в новій сім`ї.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...