У Франківську провели в останню путь волонтера та капелана батальйону “Госпітальєри” Сергія Мороза. ФОТО

Сьогодні, 16 березня, в Івано-Франківську провели в останню путь Сергія Мороза – прикарпатського добровольця.  Віддати шану прийшли сотні людей, які його знали або чули...

Сьогодні, 16 березня, в Івано-Франківську провели в останню путь Сергія Мороза – прикарпатського добровольця. 

Віддати шану прийшли сотні людей, які його знали або чули про нього. Згадували теплими словами, як чуйну людину, найкращого тата та чоловіка, пише Правда.

Він той хто з малих років віддав своє серце Богові.

«Він не хотів, щоб хтось помер без Бога в серці. На передовій він допомагав кожному хто його потребував. Він хотів , щоб в країні все було добре»,- згадував капелан-побратим.

«Сергій на передовій, а я в тилу. Я бачив в його очах любов до людей. Цей чоловік поклав своє життя на вівтар , через служіння людям. Ми розуміємо, що Бог його покликав у вічні оселі свої»,- розповів його друг.

«Сергій був надзвичайною людиною і кожен з нас його любив. Все, що ми можемо зробити це вшанувати його пам‘ять та допомагати його родині, яка потребує вашої допомоги»,- прокоментувала командир батальйону «госпітальєри» Яна Зінкевич.

«Ми вдячні, що він показав як себе треба поводити навіть з недугою та не розумінням. В нього велика душа»,-подякував доброволець Василь Абрамів.

Читайте також: Івано-Франківська мерія виділила 30 тисяч гривень на похорон госпітальєра Сергія Мороза

Категорії
Новини
Новини
Loading...