Лікування триває: франківській журналістці Оксані Кваснишин потрібна допомога. РЕКВІЗИТИ

Івано-франківській журналістці Оксані Кваснишин потрібна допомога: 15 березня лікарі підтвердили, що лікування доведеться продовжити. Про це повідомила Оксана Кваснишин у Facebook. Пані Оксана написала про те,...

Івано-франківській журналістці Оксані Кваснишин потрібна допомога: 15 березня лікарі підтвердили, що лікування доведеться продовжити.

Про це повідомила Оксана Кваснишин у Facebook. Пані Оксана написала про те, що лікування доведеться продовжити. Так сказали медики. Останні два місяці журналістка проходила обстеження – КТ, МРТ, ПЕТ-КТ. Попередньо планується 6 курсів хімії з інтервалом через кожних 3 тижні. Вартість – в межах 10 000 євро за все лікування. Наступного тижня буде більш детальна інформація, пише Місто.

Сльози витерті, страху немає зовсім, є чітке розуміння, що треба зціпити зуби і просто це перейти. А ще, за порадою мого духівника, написано особливий список, умовна назва якого “за що і за кого я жертвую терпіння”… Виявляється, таке може робити кожен. Віддавати свої випробування, болі, приниження Господу і Він це приймає, – пише Оксана Кваснишин.

Аби виручити кошти, журналістка пече солодкі горішки зі згущеним молоком, торти.

Тому, якщо ви у Відні – я можу це приготувати для вас (пишіть у приват, якщо ви бажаєте замовити щось із моїх виробів). Також я можу монтувати відео. Ціну також готова обговорити в приватній розмові, – зазначає пані Оксана.

Реквізити для допомоги:
– гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) – чоловік Оксана Кваснишин

– Переказ – Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Austria, Vienna (після переказу коштів слід написати номер і суму переказу та ім’я відправника), Vova Govera

Онлайн сервіси для збору коштів:
https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
(Знімає з отримувача 3%)

https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)

PayPal [email protected] – Oksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

А також можна переслати кошти Oksana Krasulya через фейсбук-повідомлення (лише для жителів США).

Світлина від Оксани Кваснишин.

Читайте також: Художник з Калуша продає картини, щоб зробити операцію на очі

Категорії
Новини
Новини
Loading...