У Франківську на Незалежності триває капремонт двору. ФОТО

У дворі на вул. Незалежності 152-152а тривають роботи з облаштування території. У минулому році тут вже встигли провести часткову заміну інженерних мереж. Зокрема, прокладено...

У дворі на вул. Незалежності 152-152а тривають роботи з облаштування території.

У минулому році тут вже встигли провести часткову заміну інженерних мереж. Зокрема, прокладено нову каналізацію та дощові колодязі. Наразі завершують роботи з прокладання водопроводу. І вже зовсім скоро підрядники приступлять до робіт з самого благоустрою.

Як пояснює Ігор Шевчук, громада звернулася до нього з проханням відремонтувати подвір’я. Ініціативу жителів підтримав охоче та спільно взялися до обговорення проекту реконструкції. Відтак, тут передбачені бруковані пішохідні доріжки, облаштування міжбудинкового проїзду, та стоянки для авто, про це йдеться на офіційному сайті міського голови.

Не забули й про дітей та молодь. Ігрові споруди та вуличні тренажери доповнять інфраструктуру двору. Також на території передбачений волейбольний майданчик. А висаджені дерева та клумби додадуть затишку та шарму.

Міський голова Руслан Марцінків зізнається, що потреба у ремонті за цією адресою стояла давно. І тому сам тішиться, що цей величезний двір суттєво змінить своє обличчя. «Думаю, що жителям сподобається їхнє новеньке подвір’я. Адже тут будуть зони і для спортивного дозвілля – волейбольний майданчик та тренажери, і вуличні меблі для відпочинку – лавочки. Територія двору дуже велика, роботи ще багато. Але плануємо завершити цього року», – пояснив Марцінків.

https://galka.if.ua/app/uploads/2019/03/dsc_0053.jpg

https://galka.if.ua/app/uploads/2019/03/dsc_0023.jpg

https://galka.if.ua/app/uploads/2019/03/dsc_0028.jpg

https://galka.if.ua/app/uploads/2019/03/dsc_0036.jpg

Читайте також: У Івано-Франківську наводять лад в Палаці Потоцьких. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...