Франківські патрульні продовжують виявляти підроблені реєстраційні документи та посвідчення водія. ФОТО

Повідомлення про порушення тиші на вулиці Південний Бульвар поліцейські отримали близько третьої години ранку 18 березня. На місці порушення патрульні виявили автомобіль BMW 530d....

Повідомлення про порушення тиші на вулиці Південний Бульвар поліцейські отримали близько третьої години ранку 18 березня. На місці порушення патрульні виявили автомобіль BMW 530d. Його водій гучно увімкнув музику, чим заважав відпочивати іншим.

Зважаючи на те, що чоловік за кермом вчинив адміністративне порушення та щоб перевірити, чи має він право керувати автомобілем, поліцейські вирішили перевірити документи. Коли побачили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, то запідозрили, що воно може бути несправжнє.

Документ, який пред’явив 35-річний франківець, мав явні ознаки підробки й нечитабельний мікродрук, але не мав захисних елементів. Чоловік пояснив, що для власного користування купив автомобіль, котрий зареєстрований у Дніпропетровській області, і про підробку документів не знав.

Для з’ясування всіх обставин справи на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Додамо, що у 2019 році в Івано-Франківську поліцейські вже зафіксували 33 факти, коли реєстраційні документи на автомобіль чи посвідчення водія мали ознаки підробки.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: У МВС попередили про кримінальну віповідальність за селфі у виборчій кабінці

Категорії
Новини
Новини
Loading...