Студентки 50+ читали поезію в Калуші. ФОТО

З нагоди Всесвітнього дня поезії у виставковій залі відбулися поетичні посиденьки для студентів Університету третього віку. Адже поезія, як зазначено в ухвалі ЮНЕСКО, може...

З нагоди Всесвітнього дня поезії у виставковій залі відбулися поетичні посиденьки для студентів Університету третього віку.

Адже поезія, як зазначено в ухвалі ЮНЕСКО, може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини. Але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу громадську увагу. Всесвітній день поезії повинен дати можливість ширше заявити про себе літературним клубам, які відроджують споконвічну традицію живого звучання поетичного слова, інформують “Вікна” з посиланням на територіальнйи центр соціаольного обслуговування міста Калуш.

Поезія дає можливість людині розкрити свій внутрішній світ, поезія спроможна змінювати світ і наше сьогодення, додає настрою, націлює і надихає. Студенти Університету третього віку слухали твори відомих авторів поезії, читали і власні доробки. Свої вірші читали: Юлія Терещенко, Ірина Захарова, Тереза Подік, Наталія Мельник та Марія Бенько.

Довідка. Основною метою соціального проекту «Університет третього віку» є реалізація принципу навчання людей старшого віку впродовж усього життя та підтримка фізичних, психологічних та соціальних здібностей.

Студенти 50+ отримають необхідні для повноцінного існування в сучасному світі знання, відчують себе потрібними, усвідомлять, що життя продовжується і межі пізнання не існує. Університет третього віку дозволить пенсіонерам розкрити у собі ті таланти, які були притиснуті сірими буднями, роботою, клопотами і родинними проблемами.

Студентки 50+ читали в Калуші поезію. ФОТО

Читайте також:  Молодь у Франківську провела флешмоб “За чисті вибори”. ФОТО

 

Категорії
Дозвілля
Новини
Loading...